Ajankohtaista

4.12.2018HAKU KESÄN 2019 LEIREILLE 28.2.2019 MENNESSÄLue lisää »8.12.2017UVPS:lle myönnetty SHQS laaduntunnustusLue lisää »

asumispalvelut5.jpg
 


Säätiön asumispalvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat apua, ohjausta ja hoivaa arkipäivästä selviytymiseen, itsenäistymiseen sekä oman elämänsä hallinnan tueksi. Asumispalvelun tavoitteena on tukea yksilöllisesti asiakkaan mielekästä ja turvallista asumista, tasapainoista elämää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Henkilökunnalla on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutus. Kaikissa palvelukodeissa on ohjaaja paikalla myös yöaikaan.

Asumispalvelun kustannuksista vastaa asukkaan kotikunta. Asukas maksaa itse vuokran, ateriakulut, lääkkeet ja henkilökohtaiset menot.

Palveluun hakeudutaan oman kunnan vammaispalvelun tai kehitysvammahuollon sosiaalityöntekijän kautta.

Palvelukoteihin on laadittu Valviran määräysten mukainen omavalvontasuunnitelma, joka on nähtävissä ko. palvelukodissa.

Vapaista asunnoista tiedotetaan säätiön kotisivuilla.


 

mattilankaari_ulko.jpgPalvelukoti Mattilankaari

Palvelukoti Mattilankaari tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua autismikirjoon kuuluville henkilöille. Palvelukoti sijaitsee Tuusulassa.  

 

r-kaari.jpgPalvelukoti Rauhalankaari

Palvelukoti Rauhalankaari tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille Loviisassa.

 


lohja_ulkokuva.jpgPalvelukoti Katajankaari

Palvelukoti Katajakoti tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille Lohjalla.

 


jukolankaari_2010_kuva.jpgPalvelukoti Jukolankaari

PWS-palvelukoti Jukolankaari tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua henkilöille, joilla on Prader-Willin oireyhtymä. Jukolankaari sijaitsee Mäntsälässä.

 

 

pukkilankaari.jpgPalvelukoti Pukkilankaari

Palvelukoti Pukkilankaari tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua autismin kirjon henkilöille ja henkilöille, joilla on Prader-Willin oireyhtymä.

 


0221_001.jpgTukiasunnot

Säätiöllä on useita tukiasumiseen tarkoitettua kerrostalo-asuntoa. Ne sijaitsevat  Uudellamaalla, Tuusulassa ja Loviisassa.